Bimbo's tweede leven...
Omdat we van ‘first life’ geen genoeg krijgen zitten we met Bimbo ook op Second Life. Daar heeft Bimbo het alter ego ‘Bimbo Sweetwater’. Ook in deze virtuele ‘tweede wereld’ draagt Bimbo haar motto ‘Beauty Is More Being Ourselves’ volop uit!

Second Life?
Second Life is een virtuele 3D wereld die op ieder moment van de dag meer dan 40.000 bezoekers telt. Elke bezoeker meet zich een personage of avatar aan en kan zich ‘teleporteren’ naar alle uithoeken van deze tweede wereld.
 
Bimbo op Second Life
Op Second Life meet Bimbo zich het alter ego ‘Bimbo Sweetwater’ aan. Ook wel avatar genoemd. Ze heeft er haar eigen standbeeld en zij-straatje van waaruit ze de wijde Second Life wereld intrekt. Het zij-straatje is gelegen op Gender Square van Zorra, een ontmoetingsplek voor tentoonstellingen, filmprojecties en andere events over gelijkheid v/m en gender. Je kan je er ook neervlijen in één van de gezellige zetels of rustig uitblazen in het groen.
 
 Snapshot4_001.png 
 
Gratis naar Second Life en Bimbo Sweetwater in 5 stappen:
1. Surf naar secondlife.com
2. Klik op ‘join now’ en kies een standaardavatar (personage). Als gevraagd wordt naar je credit card, klik ‘skip this step’.
3. Download en installeer het programma (10 minuten)
4. Log in en trek ongeveer 20 minuten uit om de basisvaardigheden van Second Life onder de knie te krijgen.
5. Klik onderaan op search, tik ‘zij-straatje’ in en teleporteer jezelf ernaartoe. Het zij-straatje bevindt zich op Gender Square. Is Bimbo Sweetwater nergens te bespeuren? Klik op ‘IM’ onderaan het scherm en stuur haar een berichtje.
 
 Snapshot_BimboStatue_001.jpg